Boerderijuitje.nl

Je eigen CD opnemen € 25,00

 1. Beschikbaarheid

  In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Je eigen CD opnemen

€ 25,00 (incl. BTW)

Samen zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een eigen CD op. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen thema. Let op: minimaal 25 deelnemers!

Brochure Reserveer nu Snelle offerteProgramma:  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.
   
14.00 uur Uitleg van het programma.
   
14:30 uur Je eigen CD opnemen
  Samen zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een eigen CD op. Je begint met het oefenen van de zangstem. Een warming-up om de stemmen even goed los te maken. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen thema. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze opgesplitst waarna er begonnen wordt met het schrijven van de songtekst.
   
15.30 uur Korte pauze.
  Even gezellig te borrelen op het boerenerf en uitblazen. Tijdens de borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken.
   
15.45 uur CD opname
  Het laatste uur is het hoogtepunt: nu moet het gebeuren! Het inzingen/opnemen van de zangpartijen. Iedere zanger(es) krijgt een koptelefoon waarop de muziek te horen is voor een écht studiogevoel. Voor grotere groepen hebben we een monitorsysteem; speakers op de vloer alsof je op de buhne staat. Met een aantal hoogwaardige studiomicrofoons wordt de zang opgenomen. De opnames worden naderhand in een professionele geluidsstudio bewerkt en afgemixed tot het eindresultaat; een master-audiobestand met daarop het betreffende liedje met en zonder zang. Het bestand kun je achteraf downloaden via internet. 
   
16.30 uur Einde van een buitengewoonuitje

 

Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

Tevredenheid: 139 stemmen.

Algemeen oordeel:
8.6
Vriendelijkheid boer & boerin:
9.3
Aanbevelingspercentage:
96.4%
Aantal metingen
138

Gastenboek

 • 2011-05-1 door ABN Amro geplaatst
  Begeleiding bij lied mag iets meer pro-actief zijn.Eventueel wat hulp bij lopen van tekst.
 • 2011-05-1 door ABN Amro geplaatst
  We hebben een hele leuke middag gehad.
 • 2010-12-2 door Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geplaatst
  Een heel gezellige middag gehad! De boerin toonde zich zeer flexibel toen bleek dat het avondeten (elders) niet door kon gaan vanwege het weer. Zij zorgde ervoor dat er iets te eten kwam. Prima!
 • 2010-11-2 door Anoniem geplaatst
  Het was een prima actie, genoeg ruimte voor eigen inbreng. Kortom een gezellige activiteit. Dank. groet, Conny
 • 2010-11-2 door Anoniem geplaatst
  Mensen zijn erg vriendelijk. De catering mag wel wat professioneler. Een stroopwafel van 13 uur tot 15 uur is wel beperkt, zeker aangezien mensen al 1-1,5 uur reistijd hadden.
 • 2010-09-2 door Anoniem geplaatst
  Op een leuke manier ergens anders iets anders doen....
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!