Boerderijuitje.nl

Boerenmeerkamp (zeskamp) - WINTERAANBIEDING € 51,12

  1. Beschikbaarheid

    In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Boerenmeerkamp (zeskamp) - WINTERAANBIEDING

€ 51,12 (incl. BTW)

Winter in Nederland. Alleen al de gedachte doet ons verlangen naar ouderwetse gezelligheid bij de open haard, barre wandeltochten en ijsbloemen op de ramen.

Brochure Reserveer nu Snelle offerte

Winter in Nederland. Alleen al de gedachte doet ons verlangen naar ouderwetse gezelligheid bij de open haard, barre wandeltochten en ijsbloemen op de ramen. Maar ach, die winters van vroeger...waar zijn ze gebleven? Boerderijuitje.nl biedt daarom van 1 november tot 1 april een aantal unieke winterarrangementen aan.

Het is vroeg donker, maar rondom de boerderij en tussen de koeien geniet je met volle teugen van die winterse gezelligheid. Je geniet van de glüwhein rond het open vuur en van lekkere stevige winterkost. Om die winterse gezelligheid te garanderen kun je tijdens je verblijf onbeperkt eten en drinken.  Programma:  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.
  De boer en boerin stellen zich aan je voor en vertellen wat over zichzelf en hun bedrijf.
   
14.00 uur Uitleg van het programma.
  Gelegenheid om jezelf de echte boerenoutfit aan te meten. Je ontvangt een digitaal fototoestel waarmee je tijdens het boerderijuitje leuke foto's kunt maken. De camera lever je na afloop weer in bij de boer of boerin en je kunt de foto's de volgende dag heel eenvoudig downloaden via BoerderijUitje.nl.
   
14:30 uur Boerenzeskamp
  Op een ludieke, sportieve wijze gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan tijdens onderdelen als melkbussenrace, aardappelcross, Big-bag zaklopen, een piramide bouwen van bamboestokken, de A-loop en overall-hangen.
Elk team krijgt een scoreformulier, aan het einde van de activiteiten worden de scores opgeteld en wordt de winnaar bekend gemaakt.
   
15.30 uur Korte pauze.
  Even gezellig te borrelen op het boerenerf en uitblazen. Tijdens de borrel wordt een glaasje glühwein geschonken.
   
15.45 uur Vervolg zeskamp
   
17.00 uur Lekker eten op de boerderij
  BoerderijUitje.nl streeft ernaar culinaire tradities te behouden en diversiteit in smaak en producten te waarborgen. We houden daarbij graag rekening met je dieetwensen. Proef de echte winter met een uitgebreid stamppottenbuffet waarin diverse soorten stamppot worden geserveerd met de bijpassende garnituren. Het buffet bestaan uiteraard uit hutspot, boerenkool en zuurkool met daarbij garnituren als piccallily, jus, zilveruitjes, augurken, rookworst en vers gebakken spek.
   
19.30 uur Einde van een buitengewoon bedrijfsuitje

Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!