Boerderijuitje.nl

Boerenlied opnemen - WINTERAANBIEDING € 51,12

  1. Beschikbaarheid

    In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Boerenlied opnemen - WINTERAANBIEDING

€ 51,12 (incl. BTW)

Van 1 november tot 1 april geniet je van glüwhein en van een stevige winterkost na het opnemen van jullie eigen lied. Let op: minimaal 25 deelnemers!

Brochure Reserveer nu Snelle offerte

Winter in Nederland. Alleen al de gedachte doet ons verlangen naar ouderwetse gezelligheid bij de open haard, barre wandeltochten en ijsbloemen op de ramen. Maar ach, die winters van vroeger...waar zijn ze gebleven? Boerderijuitje.nl biedt daarom van 1 november tot 1 april een aantal unieke winterarrangementen aan.

Het is vroeg donker, maar rondom de boerderij en tussen de koeien geniet je met volle teugen van die winterse gezelligheid. Je geniet van de glüwhein rond het open vuur en van lekkere stevige winterkost. Om die winterse gezelligheid te garanderen kun je tijdens je verblijf onbeperkt eten en drinken.  Programma:  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.
  De boer en boerin stellen zich aan je voor en vertellen wat over zichzelf en hun bedrijf.
   
14.00 uur Uitleg van het programma.
  Gelegenheid om jezelf de echte boerenoutfit aan te meten. Je ontvangt een digitaal fototoestel waarmee je tijdens het boerderijuitje leuke foto's kunt maken. De camera lever je na afloop weer in bij de boer of boerin en je kunt de foto's de volgende dag heel eenvoudig downloaden via BoerderijUitje.nl.
   
14:30 uur Boerenlied opnemen
  Zingen op de boerderij is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een eigen CD op. Je begint met het oefenen van de zangstem onder leiding van de boer of boerin. Een warming-up om de stemmen even goed los te maken. De groep krijgt dan het betreffende boerenlied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen thema. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze opgesplitst waarna er begonnen wordt met het schrijven van de songtekst.
   
15.30 uur Korte pauze.
  Even gezellig te borrelen op het boerenerf en uitblazen. Tijdens de borrel wordt onbeperkt glühwein, wijn, bier en frisdrank geschonken (geen gedestilleerde dranken).
   
15.45 uur CD opname
  Het laatste uur is het hoogtepunt: nu moet het gebeuren! Het inzingen/opnemen van de zangpartijen. Iedere zanger(es) krijgt een koptelefoon waarop de muziek te horen is voor een écht studiogevoel. Voor grotere groepen hebben we een monitorsysteem; speakers op de vloer alsof je op de buhne staat. Met een aantal hoogwaardige studiomicrofoons wordt de zang opgenomen. De opnames worden naderhand in een professionele geluidsstudio bewerkt en afgemixed tot het eindresultaat; een master-CD met daarop het betreffende liedje met en zonder zang. De CD is klaar na anderhalve week en wordt je dan thuis opgestuurd. 16.30 uurBorrel na afloop.Tijdens deze borrel wordt onbeperkt glühwein, wijn, bier en frisdrank geschonken (geen gedestilleerde dranken). Het verlengen van de borrel is eventueel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
   
17.00 uur Lekker eten op de boerderij
  BoerderijUitje.nl streeft ernaar culinaire tradities te behouden en diversiteit in smaak en producten te waarborgen. We houden daarbij graag rekening met je dieetwensen. Proef de echte winter met een uitgebreid stamppottenbuffet waarin diverse soorten stamppot worden geserveerd met de bijpassende garnituren. Het buffet bestaan uiteraard uit hutspot, boerenkool en zuurkool met daarbij garnituren als piccallily, jus, zilveruitjes, augurken, rookworst en vers gebakken spek.
   
19.30 uur Einde van een buitengewoon bedrijfsuitje

Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

Tevredenheid: 5 stemmen.

Algemeen oordeel:
6.8
Vriendelijkheid boer & boerin:
9.3
Aanbevelingspercentage:
100.0%
Aantal metingen
5

Gastenboek

  • 2011-01-1 door Nederland Kringloop BV geplaatst
    volgende keer wel in de zomer doen,was veel te koud.
  • 2010-12-1 door Nederland Kringloop BV geplaatst
    Samen met mijn collega's een leuke middag bij jullie doorgebracht. Hartelijk dank daarvoor. Frans Bertens
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!