Boerderijuitje.nl

Je eigen CD opnemen & BBQ-en € 61,42

 1. Beschikbaarheid

  In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Je eigen CD opnemen & BBQ-en

€ 61,42 (incl. BTW)

Zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een CD op. Inclusief alle drankjes.

Brochure Reserveer nu Snelle offerte

Programma:  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.
   
14.00 uur Uitleg van het programma.
   
14:30 uur Jullie eigen lied schrijven
  Samen zingen is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neem je een eigen CD op. Je begint met het oefenen van de zangstem. Een warming-up om de stemmen even goed los te maken. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen thema. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze opgesplitst waarna er begonnen wordt met het schrijven van de songtekst.
   
15.30 uur Korte pauze.
  Even gezellig borrelen en uitblazen. Tijdens de borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken (geen gedistilleerde dranken).
   
15.45 uur CD opname
  Het laatste uur is het hoogtepunt: nu moet het gebeuren! Het inzingen/opnemen van de zangpartijen. Iedere zanger(es) krijgt een koptelefoon waarop de muziek te horen is voor een écht studiogevoel. Voor grotere groepen hebben we een monitorsysteem; speakers op de vloer alsof je op de buhne staat. Met een aantal hoogwaardige studiomicrofoons wordt de zang opgenomen. De opnames worden naderhand in een professionele geluidsstudio bewerkt en afgemixed tot het eindresultaat; een geluidsbestand met daarop het betreffende liedje met en zonder zang. Je kunt dit audiobestand zelf downloaden.
   
16.30 uur Borrel na afloop.
  Tijdens deze borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken 
   
17.30 uur Afsluitende BBQ
  Een uitje is niet compleet zonder gezellig borrelen en BBQ-en. Na alle inspanningen kun je op het gezellige erf van onze boerderij onbeperkt eten en drinken en genieten van verse kwaliteitsproducten, die hun oorsprong vinden op het boerenerf; dé plek om het platteland te ervaren.
We houden daarbij graag rekening met je dieetwensen. 
   
20.00 uur Einde van een buitengewoon uitje


Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

Tevredenheid: 25 stemmen.

Algemeen oordeel:
7.4
Vriendelijkheid boer & boerin:
8.2
Aanbevelingspercentage:
100.0%
Aantal metingen
25

Gastenboek

 • 2009-09-1 door Anoniem geplaatst
  We hebben een leuke dag gehad.
 • 2009-09-1 door Anoniem geplaatst
  Het was een heel ontspannen uitje, weer eens iets anders dan een speurtocht, het is ieder aan te raden met vrienden en collega's hier te komen.
 • 2009-09-1 door Anoniem geplaatst
  Twas leuk gezellig en lekker!
 • 2009-09-1 door Anoniem geplaatst
  Iedereen heeft genoten.
 • 2009-05-2 door Anoniem geplaatst
  Hallo, Gisteren een fantastisch boerderijuitje gehad met ons team. Het boerenlied opnemen is leuk voor jong en oud. Het was schitterend weer dus goed vertoeven op de boerderij! De prijs vinden wij wel aan de hoge kant!!
 • 2008-02-2 door Rabobank Harskamp-De Valk-Lunteren geplaatst
  Erg leuk, goed geregeld, mooie locatie, mooi bedrijf, mooie koeien! vr.gr.Lianne, Ede (Ginkelse hei)
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!