Boerderijuitje.nl

Boerderijgolf 9 holes - WINTERAANBIEDING € 51,12

  1. Beschikbaarheid

    In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

Boerderijgolf 9 holes - WINTERAANBIEDING

€ 51,12 (incl. BTW)

Die winters van vroeger...waar zijn ze gebleven? Boerderijuitje.nl biedt van 1 november tot 1 april een speciale winter-boeren-golf-in aan!

Brochure Reserveer nu Snelle offerte

   

Winter in Nederland. Alleen al de gedachte doet ons verlangen naar ouderwetse gezelligheid bij de open haard, barre wandeltochten en ijsbloemen op de ramen. Maar ach, die winters van vroeger...waar zijn ze gebleven? Boerderijuitje.nl biedt daarom van 1 november tot 1 april een aantal unieke winterarrangementen aan.

Het is vroeg donker, maar rondom de boerderij en tussen de koeien geniet je met volle teugen van die winterse gezelligheid. Je geniet van de glüwhein rond het open vuur en van lekkere stevige winterkost. Om die winterse gezelligheid te garanderen kun je tijdens je verblijf onbeperkt eten en drinken. 
 

Programma:    
     
13:30 uur  

Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij.

   

De boer en boerin stellen zich aan je voor en vertellen wat over zichzelf en hun bedrijf.

     
14:00 uur   Uitleg van het programma.
   

Gelegenheid om jezelf de echte boerenoutfit aan te meten. Je ontvangt een digitaal fototoestel waarmee je tijdens het boerderijuitje leuke foto's kunt maken. De camera lever je na afloop weer in bij de boer of boerin en je kunt de foto's de volgende dag heel eenvoudig downloaden via BoerderijUitje.nl.

     
14:30 uur   Boerderijgolf
   

Het boerengevoel komt helemaal tot zijn recht tijdens het boerderijgolfarrangement. Boerderijgolf is een van de snelst groeiende buitensporten van Nederland. Het is een variatie op het reguliere boeren golfspel waarbij een parcours met 9 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Op een ludieke, sportieve wijze gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan. Boerderijgolfen is lekker lopen in de natuur en door weilanden. Voor boerengolfen is geen diploma vereist. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

     
15.15 uur   Korte pauze met glüwhein.
     
15.30 uur   Vervolg boerderijgolfarrangement.
     
16.00 uur   Bekendmaking van de winnaar & borrel
   

Gezellig borrelen op het boerenerf en bekendmaking van de winnaar van de boerderijgolfcompetitie. Tijdens de borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken (geen gedestilleerde dranken).

     
17.00 uur   Lekker eten en drinken op de boerderij
   

BoerderijUitje.nl streeft ernaar culinaire tradities te behouden en diversiteit in smaak en producten te waarborgen. We houden daarbij graag rekening met je dieetwensen. Proef de echte winter met een uitgebreid stamppottenbuffet waarin diverse soorten stamppot worden geserveerd met de bijpassende garnituren. Het buffet bestaan uiteraard uit hutspot, boerenkool en zuurkool met daarbij garnituren als piccallily, jus, zilveruitjes, augurken, rookworst en vers gebakken spek.

     
20.00 uur  

Einde van een Buitengewoon Bedrijfsuitje.

     
   

Brochure Reserveer nu Snelle offerte Beschikbaarheid

Tevredenheid: 7 stemmen.

Algemeen oordeel:
8.3
Vriendelijkheid boer & boerin:
9.1
Aanbevelingspercentage:
100.0%
Aantal metingen
7

Gastenboek

  • 2011-03-2 door Mercurius Scheepvaart B.V. geplaatst
    Zeer vriendelijke ontvangst door de boer en boerin. Het was een zeer leuke dag met lekker eten en drinken erbij. Ook leuk was dat we veel van de boerderij hebben gezien en natuurlijk waren de pasgeboren dieren de klapper van de dag.
  • 2011-03-2 door Mercurius Scheepvaart B.V. geplaatst
    gezellig uitje niet al te veel poespas maar gewoon lekker in de buitenlucht bijkletsen en af en toe een bal de sloot in slaan :) boer bart en Jan floris bedankt voor de gezellige middag en mevrouw uw boerenkool is legendarisch Luc Lucassen
   
 

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van www.boerderijuitje.nl? Schrijf u dan snel in!